6946065465 Άρβη, Βιάννου, Ηράκλειο papadakis.electric@gmail.com
hero image
 

Φωτοβολταϊκά 
Παπαδάκης Νικόλαος - Αυτοματισμοί - KNX partner - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις - Ηράκλειο


Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μελέτη και την κατασκευή ολοκληρωμένων Φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων. Η εμπειρία μας, απο το 2005 έως σήμερα, σε συνδυασμό με την οργάνωση και τη συνεχή εκπαίδευση των συνεργατών, διασφαλίζει εγκαταστάσεις που ικανοποιούν πλήρως τις απαιτήσεις των πελατών της όχι μόνο σε θέματα αισθητικής, αλλά ασφάλειας και αξιοπιστίας υλικών υψηλής ποιότητας.

Μηδένισε τους υψηλούς λογαριασμούς με φωτοβολταϊκά συστήματα!
Τη στιγμή που επικρατεί αβεβαιότητα ως προς τις τιμές της Ενέργειας σε όλο τον κόσμο, η Ελλάδα κατατάσσεται στην πρώτη θέση ως η χώρα με τις πιο ακριβές τιμές ρεύματος!
Η κατάσταση αυτή εκτός από αυξητικές τάσεις που δημιουργεί σε όλη την αλυσίδα προϊόντων και υπηρεσιών, ανατρέπουν οικονομικούς προϋπολογισμούς επιχειρήσεων αλλά και νοικοκυριών.
Με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων στο σπίτι σας, απαλλάσσεστε από το κόστος της ενέργειας για πάντα, καθώς παράγεται το ρεύμα που εσείς καταναλώνεται. Η πρόταση μας, με απόλυτο σεβασμό στην αισθητική των χώρων, επιτρέπει απόσβεση και πολλαπλάσιο οικονομικό όφελος για τα επόμενα 20 χρόνια!