6946065465 Άρβη, Βιάννου, Ηράκλειο papadakis.electric@gmail.com
hero image
 

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις
Παπαδάκης Νικόλαος - Αυτοματισμοί - KNX partner - Φωτοβολταϊκά - Ηράκλειο


Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μελέτη και την κατασκευή ολοκληρωμένων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων για πάσης φύσεως κτίρια, όπως επαγγελματικοί και βιομηχανικοί χώροι, εμπορικά καταστήματα, ξενοδοχεία, κατοικίες, γυμναστήρια και πολλά άλλα, παρέχοντας την αξιοπιστία επώνυμου ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, την τεχνική υποστήριξη καθώς και την συντήρηση και αναβάθμιση ήδη υπαρχόντων εγκαταστάσεων. 
Ο τομέας κατασκευής ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων αποτελεί μία από τις βασικότερες λειτουργίες της εταιρείας. Διαθέτοντας εξειδικευμένους συνεργάτες η εταιρεία μας αναλαμβάνει κάθε είδους ηλεκτρολογικες εγκαταστάσεις από τα πιο απλά έως τα πιο εξειδικευμένα έργα, είτε πρόκειται για εγκαταστάσεις σε νέα υπό κατασκευή κτίρια είτε για εγκαταστάσεις που αφορούν αναβάθμιση υφιστάμενων κτιρίων. 
Η εμπειρία μας, απο το 2005 έως σήμερα, που διαθέτουμε στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε συνδυασμό με την οργάνωση και τη συνεχή εκπαίδευση των συνεργατών, διασφαλίζουν εγκαταστάσεις που ικανοποιούν πλήρως τις απαιτήσεις των πελατών της όχι μόνο σε θέματα αισθητικής, αλλά ασφάλειας και αξιοπιστίας υλικών υψηλής ποιότητας.